Vår mission

Inspirera till trygga, roliga äventyr

Klingheim vill bidra till att fler på ett säkert sätt upptäcker möjligheterna till äventyr i naturen samt att de yrkesverksamma upplever en tryggare vardag. Vi väljer omsorgsfullt ut produkter som skall hjälpa dig att göra små som stora äventyr eller yrkesverksamma situationer tryggare och roligare.

Vår drivkraft och passion har alltid varit att inspirera att fler människor njuter av naturen eller känner sig bekväm i sin yrkesverksamma situation.

Vi jagar inte kortsiktiga trender och kompromissar aldrig på funktion, kvalitet, produktvärde och säkerhet. Vi vill att våra produkter skall vara det självklara valet på dina resor, arbeten och äventyr. Du skall kunna lita på vår utrustning, slappna av och fokusera på din upplevelse eller uppgift.

Att axla den rollen inom friluftsutrustning och arbetssäkerhetsutrustning, innebär att vi alltid är lyhörda, söker efter ständiga förbättringar och innovativa lösningar. Våra leverantörer och produkter får alltid gå igenom hårda tester och bedömningar innan vi tar in de på marknaden.

Självklart värnar vi om naturen, hållbarhet och socialt ansvarstagande. Vår framtid, naturens, och människors välbefinnande löper sida vid sida, idag och för oss alltid.